ДИЗАЈН НА ВЕБ СТРАНА

АКАДЕМИЈА ЗА ВЕБ ДИЗАЈН

Студентски проекти во Семос Академија за веб дизајн, 2019-20

Прототип на веб страни прилагодливи на различни уреди, изработени со помош на алатката Adobe XD.

Студентите имаа задача да изработат прототип на веб страна за реален/измислен клиент во алатката Adobe XD и да направат истражување на пазарот за моменталната ситуација и конкуренција.

Предмет:

Ментор:

Дизајн на веб страна & Adobe XD

Марио Петковски

СЛИЧНИ ПРОЕКТИ

ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА!

Погледни ги сите проекти!

ПОРТФОЛИО