ЗА НАС

ЗА НАС

КOИ СМЕ НИЕ?

Едукацијата е најважната патека кон иднината која сами ја креираме. Инспирирани од подемот на најактуелните и најбрзорастечки професии на иднината, создадовме 16 академии кои низ годините променија илјадници животи.

Со креирањето на првата акредитирана Академија за графички дизајн пред 15+ години, започнавме да создаваме квалитетни кадри кои го пронајдоа своето место во најперспективните професии од ИТ и креативната индустрија и од наши студенти се трасформираа во професионалци во својата област.

СЕМОС АКАДЕМИИ

ТВОЈАТА КАРИЕРА,
ЗАВИСИ ОД ТЕБЕ!

Семос Академиите се креирани за да те подготват за перпективна кариера во сите опкружувања, од корпорации, мали бизниси, стартапи па до фриленс работење.

Без разлика дали си креативец, IT ентузијаст или сакаш да ја промениш својата кариера ние ти нудиме долготрајна, квалитетна, темелна и официјална програма со сертифицирани инструктори.

Tвојот труд, страст и упорност се пресудни за твојот успех, а ние сме тука да ти споделиме квалитетна обука и знаење како својата генијалност да ја преточиш во светска кариера.

СЕМОС ЕДУКАЦИЈА НИЗ БРОЈКИ

ВЕРУВАЈ НИ.
ЗНАЕМЕ ОД ИСКУСТВО

Студентите ни се причината поради која постоиме. За таа цел креиравме програми со цел да ти овозможиме комплетна, квалитетна, темелна обука со врвни инструктори.

Зошто Семос Академија?
  • Мали групи и индивидуален пристап
  • Фокус на квалитет, а не на квантитет
  • Академии акредитирани од МОН
  • Официјални академии според IT светски брендови
  • Бесплатно кариерно советување со кариерен советник
  • Максимум пракса минимум теорија
  • 88 талент партнер компании за пракса и вработување
  • Компаниите ги препознаваат студентите од Семос Академиите

KОН АКАДЕМИИ

17 години развој на академии

16+ програми за најбараните професии

60+ сертифицирани инструктори

88 талент партнери за вработување

НАПРАВИ ГО ПРВИОТ ЧЕКОР

Избери кариера

КОН АКАДЕМИИ