ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПОРТФОЛИЈА

Студентски проекти во Семос Академија за графички дизајн, 2021-22

Презентација на портфолија

Студентски проекти во Семос Академија за графички дизајн, 2021-22.

25 студенти - креативци од Академијата за графички дизајн ги презентираа своите портфолија пред бизнис заедницата составена од врвни маркетинг агенции - партнери на Семос Едукација: McCann Skopje, Publicis, Represent Communications Macedonia, Sign Up - Digital Marketing Agency и AdValue.

Колоритните портфолија ја изразуваат креативноста и имагинацијата на студентите преку типографија, дизајн на постер, дигитална илустрација, дизајн на лого, брендирање и пакување на продукт, инспирирани од теми од секојдневието кои поттикнуваат процес на креативно размислување.

Драги студенти, честитки за импресивните дизајни кои ги збогатија вашите портфолија. Не престанувајте да креирате и иновирате и да бидете горди претставници за професијата Графички дизајнер.

СЛИЧНИ ПРОЕКТИ

ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА!

Погледни ги сите проекти!

ПОРТФОЛИО