ВДОМИ КУЧЕ

Студентски проекти во единствената акредитирана Академија за графички дизајн во Македонија, генерација 2022-23

Како да се биде среќен?

  1. Чекор 1: Вдоми куче.
  2. Чекор 2: Сакај го како дел од семејството.

Кучињата нè учат на безусловна љубов, лојалност и искрено пријателство. Семос Едукација, како општествено одговорна компанија и пријател на ЈП ЛАЈКА - Скопје, директно учествува во нивната мисија - вдомување на кучиња преку проектите на студентите од Акредитираната Академија за графички дизајн.

Чест ни е да соработуваме со ЈП ЛАЈКА - Скопје и на креативен начин да придонесеме што повеќе луѓе да вдомат и добијат најдобар пријател - куче.

Предмет:

Ментор:

Дизајн процес

Даниела Спасева

СЛИЧНИ ПРОЕКТИ

ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА!

Погледни ги сите проекти!

ПОРТФОЛИО