БЛОГ ОБЈАВА

Со матурата на праг, многумина од нас почнуваат да го осознаваат значењето на подготовката за иднината. Додека школските години можат да ни пружат базични знаења, често се чувствуваме дека имаме потреба од нешто повеќе, нешто што ќе ги усоврши нашето знаење и вештини.

Семос Едукација се истакнува како прв IT тренинг центар кој не само што го олеснува процесот на трансформација туку и го препознава и поддржува потенцијалот на младите луѓе во нивните кариерни патишта.

За таа цел, креиравме понуда за матурантите кои имаат единствен и најголем попуст од 20% на сите Семос Академии кои започнуваат во септември

Доколку си матурант и сакаш да му дадеш BOOSТ на твоето знаење, пријави се за ваучер од 20% и одбери Академија, а ние ќе се погрижиме да те обучиме и да ти овозможиме квалитетно знаење.

АПЛИЦИРАЈ

Доколку не си знаел/а што нè разликува од останатите, ова е супер можност да дознаеш:

  • Нашите обуки се сертифицирани и меѓународно признаени.
  • Често луѓето прашуваат каде ќе важи мојата диплома? Нашите сертификати се меѓународно признаени од најпознатите IT светски брендови како Microsoft, ISTQB, Adobe, Autodesk, и се учи според истата литература и вежби како во целиот свет.
  • Предавачите во Семос Академии се сертифицирани професионалци. Тие имаат зад себе долгогодишно искуство и се сертифицирани од овие светски брендови.
  • Нашите предавања се во реално време и можеш да ги следиш од било каде. Нашето искуство и искуството на многубројните слушатели ширум светот, говори дека следењето на предавањата во присуство на предавач се многу поквалитетни и слушателите се стекнуваат со повеќе знаење и имаат можност да прашаат сè што не им е јасно.
  • Нашите групи се ограничени на максимум 15 слушатели со цел да се постигне индивидуален пристап кон секој слушател и на секој слушател да му се обрне доволно време и внимание да го совлада материјалот.

Аплицирај за 20% попуст и не ја пропуштај оваа можност да го започнеш твоето патување во IT или креативната индустрија!

АПЛИЦИРАЈ
SEMOS EDUCAST

СЛУШНИ ГО НАШИОТ ПОДКАСТ

НАПРАВИ BOOST НА СВОЕТО ЗНАЕЊЕ!

Запиши се на Семос Академија!

АПЛИЦИРАЈ