✨ Подготви се за возбудлива кариера со Семос Академии! ✨

🔥 Во учебната 2024/25 доделуваме стипендии за најбараните професии! Не ја пропуштај оваа можност да го започнеш твоето патување во IT и дигиталната индустрија. 🔥

АПЛИЦИРАЈ ЗА СТИПЕНДИЈА
СЕМОС СТИПЕНДИИ

Сè што ти треба е добра интернет конекција! 😊
Тестирај се онлајн од која било локација!
Тестирањето ќе се одвива од 16 до 20 јуни 2024.
Најдобрите ќе бидат повикани на кратко интервју.

Тестот ќе трае 1 час. Ќе има 3 дела:

 1. Креативен дел (есеј);
 2. Логика;
 3. Основи на IT вештини.

Твојата напорна работа, страст и упорност се клучни за успех, а ние сме тука да ти обезбедиме врвна обука и знаење.

Започни го твоето кариерно патување денес!

КРАЕН РОК ЗА АПЛИКАЦИЈА ЗА СТИПЕНДИЈА Е 16 ЈУНИ.

Аплицирај за делумна стипендија:

👉 Ако си:

 • Матурант, студент или ентузијаст кој сака да започнe нова кариера, без никакви предзнаења;
 • Експерт кој бара професионално надградување и официјална сертификација;
 • Сакаш промена на кариера.

💼 Просперитетни можности за кариера:

 • Глобална побарувачка за IT и креативни професионалци;
 • Илјадници нови можности за кариера.

👉 Зошто Семос Академии?

 • ✅ Мали групи и индивидуален пристап;
 • ✅ Фокус на квалитет, а не на квантитет;
 • ✅ Академии акредитирани од МОН;
 • ✅ Официјални академии според програмите на светски IT брендови;
 • ✅ Бесплатно кариерно советување со нашите искусни кариерни советници;
 • ✅ Максимум пракса, минимум теорија;
 • ✅ Влез во системот за кариера на Семос Едукација со 78% вработливост;
 • ✅ Соработка со 94+ партнерски компании подготвени да вработат наши дипломци.

🌟 Твојата напорна работа, страст и упорност се клучни за успех, а ние сме тука да ти обезбедиме врвна обука и знаење. 🌟

🚀 Започни го твоето кариерно патување денес. 🚀

АПЛИЦИРАЈ ЗА СТИПЕНДИЈА
#semos-academies

СТАНИ И ТИ УСПЕШНА ПРИКАЗНА!

Аплицирај за стипендија!

АПЛИЦИРАЈ