Караван на знаење

Бесплатни предавања Охрид 11.11.2023

НАСТАН

Семос Едукација организира караван на знаење низ серија бесплатни предавања со цел да те подготвиме за најбараните и најплатените професии денес

Едукацијата е најважната патека кон иднината која сами ја креираме. Eдуцирај се бесплатно.

📍 Прва дестинација Охрид, Касарна Хаб | 11.11.2023

Распоред на бесплатни предавања:

  • ⭐ „Која е улогата и важноста на Софтвер тестерите во IT компаниите?“ со Фисник - ISTQB and Microsoft Certified Instructor | 11:00h
  • ⭐ „Дали JavaScript Developer на web апликации е вистинската кариера за тебе?“ so Александар Full Stack Developer | 12:30h
  • ⭐ „Дизајнер на ентериери - работа од соништата на младите креативци“ со Марија - Autodesk Certified Instructor | 14:00h
  • ⭐ „Како да започнеш кариера како Дигитален маркетер?“ со Иван - Marketing Director | 15:30h

Резервирај место

Местата се ограничени!

Пријави се и ќе слушнеш:

  • ✅Интересни предавања од нашите сертифицирани инструктори;
  • ✅Како до брз влез во IT и дигиталната индустрија;
  • ✅Кои се најсовремените вештини и алатки кои ти се потребни за таа професија;
  • ✅Значењето на сертификацијата, која нè разликува од сите останати;
  • ✅Иднината на пазарот за овие професии, побарувачката во Македонија и светот.

ЕДУЦИРАЈ СЕ БЕСПЛАТНО!

Караван на знаење!

РЕЗЕРВИРАЈ МЕСТО